• Beeldmerk Loopsport Vereniging Invictus
    Loopsport Vereniging Invictus
  • Beeldmerk Loopsport Vereniging Invictus
    Loopsport Vereniging Invictus

Invictus heeft beste trappenlopers

Invictus heeft bij zowel de heren als de dames de beste trappenlopers van Nederland. Gerko Floor, vierde op de Europese Spelen bij de masters, werd op het open Nederlands kampioenschap in Enschede tweede achter een Duitser. Titelverdediger Jeroen Vochteloo was slechts een fractie langzamer dan vorig jaar, maar finishte nu hij als vierde. Marlo Post werd zevende. Jonine Hofstra, op dit moment dertiende op de World Ranking, pakte de titel bij de dames.

Jessica Oosterloo wint bij terugkeer

Na een lange periode van overtraindheid keerde Jessica Oosterloo terug op de weg. Ze won meteen de 10 kilometer lange Proostmeerloop in Wagenborgen.

Lees meer...

Invictus sterk in Roggebergloop

Ook sportevenementen staan de afgelopen tjid onder druk door het ver doorgevoerde beleid van Staatsbosbeheer in het Nationaal Park Drents Friese Wold.

Het gaat niet alleen meer om het centrale rustgebied midden in het Drents Friese Wold dat binnenkort een wildernis moet worden.

Lees meer...

Veel deelnemers (277) pittige RCN Roggebergloop in Appelscha. Spannende halve marathon van impalalopers. Onweersbui ging om Appelscha heen.

De organisatoren van de RCN Roggebergloop, LSV Invictus en SV Friesland troffen het zaterdag 7 september met het weer.

Lees meer...

Derde Volksloop eindigt in het donker

Mathijs de Vroome kwam vrijdagavond als eerste aan op de Boerestreek in Appelscha tijdens de derde Volksloop Ooststellingwerf. De atleet van Groningen Atletiek legde de 4 mijl tussen Oosterwolde en Appelscha af in 21.39. Gerko Floor eindigde als tweede in 22.34.

Lees meer...

Atleten snellen naar podium

De wekelijkse Brinkloop in Diever en de Hoeve aan de Weg-loop in Oude Willem leverden goede prestaties op van Invictus-atleten. Adriaan Huisman werd op de 10 kilometer lange Brinkloop tweede overall in 39.52. Op de 5 kilometer was er een derde plaats voor Gerko Floor in 17.10.

Lees meer...

Atleten snellen naar zege

Invictus boekte twee zeges bij de vierde de Hoeve aan de wegloop in Oude Willem. Marlo Post won de 3,2 kilometer over het deels onverharde parcours in 10.43. Siem Hiemstra zegevierde op de 10,3 km. in 43.35.

Lees meer...

Atleten snellen naar podium

Invictus-atleten liepen opnieuw vooraan tijdens de derde Hoeve aan de wegloop in Oude Willem. Ondanks de slechte weersvoorspellingen (storm en regen) viel het in de bossen mee. Wel kregen de lopers onderweg een dikke regenbui over zich heen.

Lees meer...

Gerko Floor vierde op Vertical Run

Invictus-atleet Gerko Floor is er net niet in geslaagd een medaille tijdens de Europese Spelen voor masters (30+) te veroveren. Hij eindigde als vierde.

Lees meer...

Arie de Jong haalt erepodium na inhaalrace

Invictus-atleet Arie de Jong werd op de crosstriathlon in het Duitse Schalkenmehren overall derde.

Lees meer...

Copyright © 2019 Loopsport Vereniging Invictus
Realisatie: Scheffer Media