Skip to main content
  • Loopsport Vereniging Invictus
  • Loopsport Vereniging Invictus

 De cursus is normaal 3 lessen waarbij elke les 2 uren duurt. Dus in totaal 6 uren, waarbij tussen elke les 2/3 weken tijd zit. Tijdens de eerste en laatste les neem ik de mensen op film op.  Achteraf krijgt iedereen een loopanalyse thuis gezonden incl. de filmopnames, waar iedereen verder mee kan oefenen. Normaal kost deze cursus € 100 p.p. Ik geef deze cursussen in Annen, maar ook op locatie bij voldoende deelname vanaf 4 personen. Vanaf 6 personen gelden er groepskortingen.

Nu heb ik bij jullie club de theorie al uitgebreid besproken in de presentatie.Dus we zouden de cursus kunnen verkorten naar 2 lessen van elk 2 uren. De lopers neem ik dan op film op de eerste les. Deze filmpjes krijgen ze thuis gezonden met enkele detailfoto's van hun houding. Drie weken later kunnen we dan de tweede les plannen, zodat iedereen voldoende tijd heeft om te oefenen. Dan neem ik de lopers weer op film op voor de loopanalyse. De kosten van deze verkorte cursus zijn € 70 p.p. bij een deelname vanaf 6 personen, vanaf 8 personen wordt het € 60 p.p.

Meer informatie kunnen jullie vinden op www.bvlopen.nl.

Als je belangstelling hebt om mee te doen aan de cursus ChiRunning hoor ik het graag zo spoedig mogelijk.Wij kunnen dan bekijken hoeveel belangstelling er is. Bij voldoende deelname gaan wij een afspraak met Henny maken.

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik het graag.


Met vriendelijke groet,
namens bestuur LSV Invictus,

Ella van den Berg

  • Aangemaakt op .